Finalistas al MSCHOOLS
9 junio, 2020
Libros de texto curso 2020-21
20 junio, 2020
Finalistes al MSCHOOLS

L’aposta estratègica de la nostra escola per les noves tecnologies, la robòtica i la programació ha tornat a donar els seus fruits. Per setè any consecutiu tornem a ser finalistes del certamen Mschools, impulsat pel Mobile World Capital Barcelona. En un any especialment difícil, on hi ha hagut una reducció de 50 a 9 finalistes, un equip del Sagrada Família ho ha tornat a aconseguir.  

Aitor Deza, Eva Saborit, Paula Figueroa, Maria Dominguez i Jordi Montero, tots de 3r B d’ESO,  són els autors de PouSport, l’aplicació seleccionada.

PouSport és una app que compta els passos i els metres que fas. A mesura que augmentes la distància recorreguda aconsegueixes tokens o monedes, alhora que millores la teva forma física i cuides d’en Pou, un gos virtual. A més, es poden programar trobades amb altra gent per sortir a caminar o córrer.

VÍDEO PRESENTACIÓ https://drive.google.com/file/d/1TKOyskbUjJ3OSiiLFuM9BjsWWZeXXhYj/view?usp=drivesdk

La jornada de presentació i lliurament de premis, els mSchools Students Awards, tindrà lloc de forma telemàtica dimecres 17 de juny de 16:00 a 18:00. El format de la sessió preveu la connexió en directe amb l’equip finalista.

Moltes felicitats al nostre equip!